#VéloRides en #SocialRides

Tijdens het wegseizoen organiseren wij wekelijks één #SocialRide en twee #VéloRides. De #VéloRides vinden elke dinsdag- en donderdagavond plaats. Introducés zijn van harte welkom op deze avonden. De #SocialRides worden op zondag gereden. Iedereen met enige fietservaring, een fiets en een helm is van harte welkom, zowel leden als niet-leden.

Wil je een keer met ons meerijden? Dat kan. Stuur een e-mail naar info@veloheuvelrug.nl. Na 3 keer meerijden hopen wij dat we je als nieuw lid kunnen verwelkomen.

Starttijden #VéloRides

1 april t/m 31 augustus: 19.00 – 21.30 uur
1 september t/m 30 september: 18.30 – 21.00 uur

Starttijden #SocialRide

Prestatiegroep, het hele jaar door: om 09.00 uur
Sportieve- en toergroep, vanaf 1 april t/m 30 september: 09.00 uur
Sportieve- en toergroep, vanaf 1 oktober t/m 31 maart: 10.00 uur

Groepen en snelheden

Bij voldoende aanwezigen, worden de volgende racegroepen geformeerd: recreatief, sportief en prestatie. De snelheden geven een gemiddelde per uur weer, indicatief.

Wegkapitein en route

De groepen zijn niet groter dan 14 deelnemers. Per groep wordt een ‘wegkapitein’ aangewezen. De route wordt bij voorkeur vooraf bepaald. We verzamelen voor alle ritten bij De Proloog in Amerongen (Allemanswaard 27). We eindigen vaak onze ritten bij De Proloog in Amerongen, waar ze heerlijke koffie/thee schenken.

socialrides velorides
socialrides velorides

WhatsApp groepen

Leuk dat je lid geworden bent van Vélo Heuvelrug! Je kunt jezelf aanmelden voor de verschillende WhatsAppgroepen via onderstaande linkjes:

Vélo Tourgroep
https://bit.ly/WhatsappVeloToergroep

Vélo Sportieven groep
https://bit.ly/WhatsappVeloSportievengroep

Vélo Prestatiegroep
https://bit.ly/WhatsappVeloPrestatiegroep

Vélo Café
https://bit.ly/WhatsappVeloPrestatiegroep

Mocht het toevoegen niet lukken dan kan je contact opnemen met leden@veloheuvelrug.nl

De WhatsApp-groepen zijn uitsluitend bedoeld voor communicatie over ophanden zijnde ritten. Het delen van foto’s, gereden ritten, tips, grappen, etc. is bedoeld voor de Facebook-ledenpagina of voor de Whatsapp-groep Vélo Café.

Herfst en winter

In de herfst- en wintermaanden kiezen de leden hun eigen weg. Een aantal leden blijft op de weg, anderen kiezen voor andere manieren om in vorm te blijven. Je kunt natuurlijk altijd via een van de verschillende WhatsApp-groepen leden oproepen voor een rit.

#SocialRide Weg: zondagochtend in overleg.