Samenwerking met Ronde van Midden Nederland

Op zaterdag 26 en 27 augustus is het weer het weekend van de Ronde van Midden Nederland, een internationale wedstrijd in de categorie UCI 2.2.

Op zaterdag 26 augustus in de middag zal tussen Doorn en Leersum de ploegentijdrit plaatsvinden.

De organisatie van de Ronde van Midden Nederland zou graag willen samenwerken met Velo Heuvelrug met name voor de organisatie van de ploegentijdrit.

We zoeken mensen voor de volgende taken:

  1. Het vasthouden van de renners op het startpodium. De renners worden aan het zadel vastgehouden tot het startmoment. Hiervoor zijn 8-10 mensen nodig.
  2. Rondom het parcours hebben we overal verkeersregelaars nodig voor zijwegen en grote uitritten. Zeer complexe kruisingen worden beveiligd door professionele verkeersregelaars en motards.
  3. In de ochtend zijn er mensen nodig voor opbouw rondom start-finish. Het gaat hier om het plaatsen van hekken en borden en het begeleiden van het parkeren van de teams.

Het zou erg leuk zijn als de leden van velo heuvelrug hier aan mee kunnen werken. De organisatie zorgt voor koffie en broodjes. Voor de verkeersregelaars heeft de organisatie de benodigde spullen zoals hesje, fluit en vlag. Bovendien kunnen de regelaars online een korte cursus volgen, zodat ze officieel zijn aangesteld als verkeersregelaar voor het evenement.

Voor de klassieker op zondag 27 augustus kunnen we nog mensen gebruiken die een bergsprint adopteren. Dat betekent de sprintborden ophangen en zorgen dat ze weer netjes worden opgehaald. Je positie is dan op één van de bergjes; Pyramide van Austerlitz, Ruitenberg, Amerongse berg, Paardenveld of Grebbeberg.

De organisatie zal als tegenprestatie een bedrag storten in de clubkas. Uiteraard zullen we Velo Heuvelrug op onze website vermelden als partner. Andere suggesties voor de promotie van Velo heuvelrug op deze dagen zijn welkom.

Interesse om mee te helpen?

Voor aanmelding en/of informatie met Anton van Gerwen, info@rvmn.nl of 06-42960683

samenwerking ronde van midden nederland