Tour de Vélo Heuvelrug

Zondag 20 september 2020 is het weer zo ver. De 5e Tour de Vélo Heuvelrug. Bijna 800 hoogtemeters telt de lange afstand van 125 kilometer. Alle bekende heuvels op de Utrechtse Heuvelrug worden beklommen, zoals o.a. de Grebbeberg, Paardenveld en de Amerongse Berg.

De korte route van 75 kilometer slaat rechtsaf bij Quatre Bras en komt op ca 500 hoogtemeters. De tocht start en finisht bij de Proloog, Allemanswaard, in Amerongen. Wij zorgen voor sportdrank bij de start, posten met voeding en sportdrank onderweg, een mooie route en een sportieve en gezellige dag en bier en hamburgers op het plein bij De Proloog na afloop!

Sponsors

sponsor tour de velo heuvelrug amfico
sponsor tour de velo heuvelrug pater
logo deur
sponsor tour de velo heuvelrug jumbo
logo de proloog
logo vascom
sponsor tour de velo heuvelrug vittoria
sponsor tour de velo heuvelrug wim aalbertsen

Kom zondag 20 september 2020 naar Amerongen en fiets met ons mee!

Inschrijven

Vooraf inschrijven is mogelijk van 1 juni t/m zaterdag 19 September, ook met Scan & Go! Het is mogelijk om aan de start in te schrijven. Ook Scan & Go bij de start!

Kosten voor- en daginschrijvingen:

75 en 125 km
NTFU leden € 4,-
Niet NTFU leden € 5,-

Starttijd voor beide afstanden
Tussen 08.00 en 10.00 uur

scan en go
vip arrangement tour de velo heuvelrug

Wil je je klanten, personeelsleden of leveranciers een sportieve dag aanbieden? Of wil jij met je fietsvereniging, vrienden, buren of familieleden eens een tourtocht fietsen met iets extra’s? Meld je dan aan voor ons VIP arrangement! Voor € 29,50 beleven jullie een superdag. Ontvangst met een ontbijtbuffet inclusief een heerlijke espresso of cappuccino van Il Magistrale. En terwijl je zit te ontbijten krijgt je fiets nog een check up. Voor onderweg ontvang je een mooi sportvoedingpakket met genoeg energie. Je bidons worden gevuld voor de start en deze kun je onderweg nog 2x laten bijvullen. Dit is nog niet alles. Bij terugkomst staat er een hapje en een drankje voor je klaar.

Inbegrepen in dit fantastische VIP arrangement:

Ontbijtbuffet
Sportvoedingpakket voor onderweg
Hapje & drankje na afloop

Startplaats

Fietscafé De Proloog
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen
www.deproloog.cc

Parkeren

Sportpark de Burgwal
Burgwal 6
3958 ER Amerongen

Vanaf hier fietst u binnen 10 minuten naar de startlocatie. U rijdt via de rotonde de parkeerplaats af, ga op deze rotonde rechts, volgende rotonde weer rechts en 100 meter na de Jumbo ziet u aan de linkerkant de Allemanswaard liggen waarbinnen de Proloog zich bevindt.

Vanaf de parkeerplaats de Burgwal wordt u ook via pijlen naar de startlocatie begeleid. Verder zullen er parkeerwachters staan aan het begin van de parkeerplaats die u de weg kunnen wijzen. Parkeren is gratis.

Wij verzoeken u niet op de parkeerplaats bij de Jumbo te parkerenomdat deze op zondag is geopend.