Tour de Vélo Heuvelrug

Helaas hebben wij moeten besluiten de Tour de Vélo Heuvelrug, die gepland stond op zondag 20 september 2020, te annuleren. Vanwege het Coronavirus, ieders veiligheid en de 1,5 meter afstand, lijkt het ons geen geschikte tijd om ons 1e lustrumtocht te vieren. Dat doet ons allemaal wel een klein beetje pijn, want we hadden er zoveel zin in. Maar volgend jaar zijn we terug! En hoe! In September 2021 gaan we onze jaarlijkse Tour de Vélo Heuvelrug weer rijden. Maar……….. er komt meer. Wat dat is blijft nog even een verrassing, maar het wordt echt leuk.

Houd de berichtgeving hierover goed in de gaten. Via onze website of een volgende nieuwsbrief.

Sponsors

sponsor tour de velo heuvelrug amfico
sponsor tour de velo heuvelrug pater
logo deur
sponsor tour de velo heuvelrug jumbo
logo de proloog
logo vascom
sponsor tour de velo heuvelrug vittoria
sponsor tour de velo heuvelrug wim aalbertsen

Startplaats

Fietscafé De Proloog
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen
www.deproloog.cc

Route

Parkeren

Sportpark de Burgwal
Burgwal 6
3958 ER Amerongen

Vanaf hier fietst u binnen 10 minuten naar de startlocatie. U rijdt via de rotonde de parkeerplaats af, ga op deze rotonde rechts, volgende rotonde weer rechts en 100 meter na de Jumbo ziet u aan de linkerkant de Allemanswaard liggen waarbinnen de Proloog zich bevindt.

Vanaf de parkeerplaats de Burgwal wordt u ook via pijlen naar de startlocatie begeleid. Verder zullen er parkeerwachters staan aan het begin van de parkeerplaats die u de weg kunnen wijzen. Parkeren is gratis.

Wij verzoeken u niet op de parkeerplaats bij de Jumbo te parkerenomdat deze op zondag is geopend.