Fietsen in de Ubaye

Wegens succes herhaald! Voor het vierde jaar op rij inmiddels, willen we met een groepje fietsvrienden (Vélo Heuvelrug en daarbuiten!) deze zomer in een mooie omgeving gaan fietsen.

Voorgaande afleveringen kenmerkte zich door grote harmonie tussen onze prestatiefietsers die gaan voor het bedwingen van de hoogste toppen, en zij die
zich liever wielertoerist noemen, die ook hun KOMmetjes proberen te halen bij een lokale wijnproeverij. Wel blijft ons doel om er vooral een vakantie van te maken door, voor en met fietsers.

Na de Stelvio, de Sella Ronde en de Mont Ventoux, hebben we voor 2020 de mooie vallei van de Ubaye gekozen. Deze vallei ligt in het uiterste noordoosten van het departement Alpes de Haute Provence. Met als uitdagende klimmetjes oa de machtige Col de la Bonette, Pra-Loup en Col d’Allos. Even buiten het prachtige dorpje Barcelonnette in het midden van de Ubaye-vallei hebben we een kleinschalig vakantiepark gevonden; “Le loup blanc du Riou”, ofwel; de witte wolf van Riou 😉 (zie voor een beschrijving: http://www.leloupblanc.com/ ).

We hebben een optie genomen op 4 chalets, met elk plaats voor 4 personen. Op de site van het park zijn de chalets beschreven met een capaciteit voor 6 personen, maar gezien de grootte en voorzieningen van de chalets leek het ons prettiger om de capaciteit tot 4 personen per chalet te beperken.

De periode voor deze vakantie is van 22 – 29 augustus 2020. Afhankelijk van de bezettingsgraad van de chalets komen de kosten ergens tussen 150-180 euro p.p. voor de week.

Met dit deelnameformulier kan je aangeven of je met ons mee wilt en of je een kamervoorkeur hebt.

Je kunt het formulier na het invullen/inzenden op een later moment wijzigen indien nodig. Uiterlijk op 14 maart 2020 (de sluitingsdatum) willen we jouw definitieve keuze hebben ontvangen.

Binnen een week na de sluitingsdatum communiceren we de lijst met deelnemers en wat de accommodatiekosten per persoon gaan worden.

Uiterlijk 30 maart moeten wij onze optie voor de 4 chalets definitief maken. Daarom vragen we je de kosten van de accommodatie voor 30 maart te voldoen waarmee jouw deelname wordt bevestigd.

Wij regelen het verblijf ter plaatse en coördineren de kamerindeling en de reis tot aan het vertrek. Maar we hopen en verwachten op inbreng van jullie in het
voortraject. Ter plaatse bepalen we gezamenlijk het programma.

Voor vragen en/of opmerkingen over het formulier neem je contact op met Henk ( h2hofmans@gmail.com )
Voor alle overige vragen met betrekking tot deze reis kan je contact opnemen met:

René ( renehennevelt@gmail.com ),
Mirjam ( mirjam-schennach@hotmail.com ), of Henk.

Fietsen in de Ubaye