Trots op onze mooie sponsorlijst

Met de hulp van onze sponsors kunnen we de contributie van onze vereniging laag houden, waardoor het lidmaatschap aantrekkelijker wordt. Ook steunen zij ons bij onze evenementen en bij de aanschaf van onze clubkleding.

logo regiobank
logo de proloog
logo vascom

Veldsink – Deur / Regiobank

Veldsink – Deur is onderdeel van de Veldsink Groep, een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met meerdere vestigingen in Nederland. Al 40 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor assurantieadvies en de financiële vraagstukken van zowel particuliere als zakelijke klanten. Door totaalrelaties aan te gaan willen wij het mogelijk maken dat u voor al uw verzekeringen en financiële vraagstukken bij ons terecht kunt. Ons streven is om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen.

Veldsink – Deur levert een jaarlijkse financiële bijdrage aan onze vereniging. Daarnaast sponsort Veldsink – Deur ook onze clubtenues.

Bezoekadres:
Rijksstraatweg 159A
3956 CL Leersum

Tel:  0343 421 111
Email: info@deurfd.nl
Website: www.regiobank.nl

Mardoors schuifdeursystemen

Mardoors is een proactieve organisatie die schuifdeursystemen levert waarbij innovatieve oplossingen een onderscheidende rol spelen.

Mardoors levert een jaarlijkse financiële bijdrage aan onze vereniging, is co-sponsor van onze clubkleding en van de  Tour de Vélo 2022.

Adres:
Boslandweg 20
3911 VE Rhenen

Tel:  085 200 62 71
Email: info@mardoors.com
Website: https://www.mardoors.com

Deur Makelaars

Voor aan- of verkoop van uw woning zijn wij u graag van dienst.

Deur Makelaars is co-sponsor van onze kleding en van de Tour de Vélo 2022. 

Bezoekadres:
Rijksstraatweg 159A
3956 CL Leersum

Tel:  0343 421 111
Email: info@deurfd.nl
Website: www.deurfd.nl

Amfico

Amfico biedt bedrijven, zzp’ers en particulieren de ruimte en gemoedsrust die ze nodig hebben om vrij te kunnen ondernemen. Administratie | Belastingen | Advies op maat. U onderneemt, wij doen de rest!

Amfico levert een jaarlijkse financiële bijdrage aan onze vereniging.

Adres:
Fonteinkruid 6, 3931 WX Woudenberg

Website: https://www.amfico.nl/

Vorm in uitvoering

Met meer dan twintig jaar ervaring is Vorm in uitvoering dé specialist op het gebied van vormgeving, reclame en webdesign.  Het bedrijf heeft talloze opdrachten voor zowel lokale, regionale- maar ook landelijke en grote internationale bedrijven en merken in zijn portfolio. 

Vorm in uitvoering is co-sponsor van onze clubkleding.

Adres:
Nieuwe Veenendaalseweg 130
3911 MN Rhenen

Tel: 06-81158480
Email:  info@vorminuitvoering.nl
Website: https://vorminuitvoering.nl/

De Proloog 

Wind mee, berg af, café in zicht: De Proloog in Amerongen. In de wielersport, in de muziek en in de wereld van de boeken kom je een proloog tegen. Breng deze werelden bij elkaar aan de voet van de Amerongse berg en er ontstaat een proloog waar je letterlijk naar binnen kunt stappen.

De Proloog steunt ons onder andere door het beschikbaar stellen van vergader-/zaalruimte en is het startpunt van onze ritten en evenementen.

Adres:
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen

Tel: 0343 745017
Email: welkom@deproloog.cc
Website: www.deproloog.cc

Vascom

Grote bedrijven beheersen het internet. Toch is het mogelijk om als MKB-ondernemer een goed rendement uit je website en online marketing te halen. Hoe? Door er voor te zorgen dat design, structuur en content gericht zijn op de doelgroep. Daarbij moet ook de website technisch goed gebouwd zijn. Alleen dan haal je maximaal rendement uit je online marketing activiteiten.

Vascom steunt ons met de hosting van onze website.

Adres:
Dreef 175
3956 ES Leersum

Tel:  06 513 074 55
Email: info@vascom.nl
Website: www.vascom.nl