Ledenvoordeel

Het lidmaatschap van Vélo Heuvelrug heeft vele voordelen.  Het samen met anderen rijden is niet alleen een stimulans om regelmatiger op de fiets te klimmen, wat goed is voor je conditie, maar versterkt ook je sociale netwerk met mensen die jouw passie voor het fietsen delen. Het brengt je op de prachtigste routes, die je in je eentje nooit ontdekt zou hebben. Bij pech onderweg sta je er bovendien niet alleen voor. Door onze sponsors kan de contributie laag blijven en kun je profiteren van kortingen op de clubkleding. En dan zijn er ook nog de voordelen van het NTFU-lidmaatschap. 

We zetten alle voordelen van het lidmaatschap nog even voor je op een rijtje:

Wil je eerst een paar keer meerijden? Stuur daarvoor een e-mail naar info@veloheuvelrug.nl. Na 3 keer meerijden hopen wij dat we je als nieuw lid kunnen verwelkomen.

Aanmelden als lid

Lid worden van onze vereniging kan heel makkelijk door het invullen van ons aanmeldingsformulier.

Je aanmelding wordt direct opgenomen in onze ledenadministratie. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of er al meer gezinsleden zijn ingeschreven. Als gezinslid kun je een korting op het lidmaatschapsbedrag ontvangen. Voorwaarde hiervoor is wel dat de contributie van dezelfde bankrekening mag worden afgeschreven en dat je op hetzelfde adres ingeschreven staat.

Opzeggen lidmaatschap

Beëindiging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende jaar doorgegeven te worden en kan alleen schriftelijk: stuur een email naar financien@veloheuvelrug.nl.