Uitnodigingen

Onderstaande uitnodiging kregen we als vereniging binnen. Als je de dag na de Vuelta Tocht (zie kalender) nog wat extra’s in de benen hebt dan is onderstaande uitnodiging misschien wel wat voor jou:

Omloop Kaap Doorn

Fietsliefhebbers van Vélo Heuvelrug opgelet! Op 21 juni 2020 is de Omloop Kaap Doorn. Een Eéndaags evenement op de Utrechtse Heuvelrug. De dag staat 100% in het teken van stichting Make-A-Wish Nederland. Alle kosten zijn gesponsord, dus ook inschrijfgeld wordt overgemaakt. Kijk op www.omloopkaapdoorn.nl voor informatie en inschrijven. Olympisch Kampioen Jochem Uytdehaage fietst met ons mee.

  • Overdag wordt er gefietst. Gouden certificaat bij 180km tussen 9:00 en 16:00
  • In de middag wordt er hardgelopen. Gouden certificaat bij 18km tussen 14:00 en 16:00

In de middag is er een start/finish festival op het terrein van Kaap Doorn in Doorn. Met terras, muziek, springkussens, pastamaaltijden, Make-A-Wish vrijwilligers en hopelijk heel veel mooi weer.

Foto en meer info op fietssport.nl

Heel Amerongen Kwist

Ook de oranjevereniging van Amerongen wist Vélo Heuvelrug te vinden. Ze nodigen ons uit voor een pubquiz op vrijdagavond drie april. Ook leden van Vélo Heuvelrug kunnen zich inschrijven en een mooi bedrag winnen voor een goed doel naar keuze (dit mag natuurlijk de Vélo clubkas zijn). Meer info op de site. Aanmelden voor 22 maart.

omloop kaap doorn 2020